Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Talous

Uusi halpamerkki kauppoihin elokuun lopussa

Suomen Lähikauppa tuo markkinoille oman merkin. Ensimmäiset Siwa-merkillä varustetut juustot saapuvat kauppoihin elokuun lopussa. Myöhemmin tänä vuonna Siwa-tuotteita tuodaan kauppoihin noin 40 kappaletta ja ensi vuonna tahtia on tarkoitus kiristää.

Omalla oman merkin -sarjalla Suomen Lähikauppa vastaa suomalaisten muuttuneisiin kulutustottumuksiin, jossa hyvällä hinta-laatusuhteella on entistä suurempi merkitys.

Suomen Lähikauppa tuo Siwa-tuotteet Siwojen ja Valintatalojen hyllyille elokuun lopussa. Aluksi kauppoihin saadaan juustot, myöhemmin syksyllä vuoronsa saavat kuumat juomat, keksit ja pakasteet.

Oman tuotemerkin lanseerauksen takana on suomalaisten muuttuneet kulutustottumukset ja Suomen Lähikaupan halu vastata niihin. 

- Luottamus omiin merkkeihin kasvaa koko ajan. Aiemmin omia merkkejä ostettiin vain, jos ei ollut varaa brändituotteisiin, nyt haetaan ennen kaikkea hyvää hinta-laatusuhdetta. Omien merkkien ostamista pidetään fiksuna tekona, kertoo oman merkin kehitystyöstä Suomen Lähikaupassa vastaava kehityspäällikkö Jutta Santala.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi