Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Talous

Joensuulaisyritys laajentaa tilojaan 600 neliömetrillä

Joensuulaisen Palavaneri Oy:n muutama vuosi sitten markkinoille tuomat Kiilax-tarkastusluukut ovat herättäneet niin suurta mielenkiintoa myös vientimarkkinoilla, että Palavanerin loppuvuodesta valmistuva runsaan 600 neliömetrin laajennusosa Salpakankaankadulla tulee tarpeeseen.

Uusi tuotantotila tulee sahakäyttöön ja vanhat tilat muokataan tarkastusluukkutuotannolle. Uusien tilojen myötä Palavanerin lämpimien neliöiden määrä nousee yli kahdentuhannen.

- Meillä on ollut viisi viime vuotta joka vuosi 15 prosentin kasvu ja tämä vuosi näyttää samanlaiselta. Vienti vetää Ruotsiin, Norjaan ja Viroon, kertoo toimitusjohtaja Ari Pirinen (kuvassa).

Toimitusjohtajan mukaan yhtiö tarvitsee myös lisää henkilöstöä, ja alihankkijat saavat lisää töitä, mikäli kauppa todella vetää ennusmerkkien mukaan.

Palavaneri työllistää tällä hetkellä runsaat kymmenen henkilöä.

- Luukkutuotanto on nykyhenkilöstöllä tapissaan, ja kysyntä on yllättänyt meidät totaalisesti. Norja on meille uusi aluevaltaus; sinne on toimitettu ensimmäiset tarkastusluukut ja olemme saaneet sieltä positiivista palautetta ja uusia tarjouskyselyjä.

- Nyt panostamme lisää markkinointiin ja laajennamme markkina-aluetta, Pirinen visioi.

Tarkastusluukkuja käytetään katossa esimerkiksi sulkuventtiilien ja vesimittareiden kohdalla.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi