Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
Talous

Kyösti Kakkonen mukana stressiä poistavassa yrityksessä

  • Karjalainen
Joensuulainen liikemies Kyösti Kakkonen on mukana yrityksessä, joka on kehittänyt stressiä poistavan menetelmän. Suomalaisen kehitystyön tuloksena syntynyt Neurosonic-menetelmä nopeuttaa yrityksen mukaan elimistön toipumista värähtelyn avulla.

Värähtelyä tuottavaa tekniikkaa käytetään toiminnallisissa huonekaluissa kuten patjoissa, divaaneissa ja erikoistuoleissa.

- Olemme kehittäneet mekaaniseen matalataajuusvärähtelyyn perustuvan menetelmän, jossa värähtely läpäisee koko kehon. Se on todettu hämmästyttävän tehokkaaksi palautumiskeinoksi. Olemme jättäneet hakemuksen menetelmän patentoimisesta, Neurosonic Finlandin tuotekehityksestä vastaava psykoterapeutti Marco Kärkkäinen kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomen ainoaa uniklinikkaa pitävä neurologian erikoislääkäri ja professori Markku Partinen on tutkinut värähtelyn tehoa ja vaikutuksia unihäiriöiden hoidossa. Tutkimustulokset ovat olleet lupaavia sekä unen laadun paranemisen että ahdistuneisuuden lievittymisen osalta.

Neurosonic-menetelmää esitellään ensi kertaa lehdistölle Helsingissä huomenna tiistaina yhtiön omistajiin kuuluvan pääomasijoittajan Kyösti Kakkosen huoneistossa Bulevardilla. Ensiesittelyssä on yhtiön tuorein uutuus Neurosonic-lepotuoli.

Neurosonic Finlandin tuotekehitystä ovat rahoittaneet Tekes, Finnvera, Keksintösäätiö ja Hämeen ely-keskus.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi