Tiistai, 4.8.2020 
Veera
Talous

Terveystalon sairaala valmis Joensuun kävelykadulla

  • Jaana Kainulainen

Terveystalo avaa ovensa Joensuun ydinkeskustan uusissa tiloissa porrastetusti lauantaista lähtien.

-  Yleislääkäripäivystys alkaa jo viikonloppuna. Maanantaina lääkärikeskus-sairaala pyörii jo täysin täällä, kertoo Joensuun yksikönjohtaja Petri Lempiäinen.

Kävelykadun varrelle rakennettuun ja saneerattuun toimipaikkaan kuuluvat yleis- ja erikoislääkäripalveluiden lisäksi työterveys- ja sairaalapalvelut, fysioterapia sekä laboratorio- ja kuvantamispalvelut. Suunnitteilla ovat myös hammaslääkäripalvelut.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Terveystalon 2 000 neliömetrin tilat ovat neljässä kerroksessa.

Terveystalo on laajentanut ja investoitunut Joensuuhun merkittävästi viime vuosina. Nyt avattavat yhtenäiset tilat mahdollistavat Lempiäisen mukaan muun muassa erikoislääkäri- ja työterveyspalveluiden laajentamisen.

- Olemme laajentamassa palvelutarjontaa erityisesti lapsiperheille, eläkeläisille ja urheilijoille. Viikonloppuisin päivystämme molempina päivinä. Suunnittelemme myös hammaslääkäripalveluiden käynnistämistä. Kaikille näille palveluille on Joensuussa ja sen ympäristössä kasvava kysyntä.

Terveystalo työllistää Joensuussa noin 50 työsuhteista ja yli 70 ammatinharjoittajasopimuksella toimivaa terveydenhuollon ammattilaista.

Lue lisää lauantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi