Keskiviikko, 23.9.2020 
Minja, Miisa, Mielikki
Talous

John Deere rakennuttaa asiakaspalvelukeskuksen Ylivieskaan

  • Arttu Koistinen

John Deere Forestry Oy:n Pohjanmaan asiakaspalvelukeskus muuttaa Alavieskasta Ylivieskaan, jonne rakennetaan uudet tilat vuoden 2016 aikana.

Tiedotteen mukaan tavoitteena on tehostaa ja parantaa asiakaspalvelua. Uudet tilat osoitteessa Palkkitie 4 tulevat olemaan nykyisiä vuokratiloja laajemmat.

Asiakaspalvelukeskuksen koko tulee olemaan yli tuhat neliötä, ja koko tontti on kooltaan yli kahdeksantuhatta neliötä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Keskukseen tulee neljän koneen korjaamohalli sekä yhden koneen pesuhalli, varaosa- ja tarvikemyymälä, varaosavarasto sekä neuvottelutilat ja henkilöstön sosiaalitilat. Pihalle tulee lisäksi kylmävarasto ja tilaa uusille sekä käytetyille koneille.

Keskuksen rakentaminen on aloitettu marraskuussa 2015 ja tavoitteena on ottaa tilat käyttöön syksyllä 2016.

- Tällä investoinnilla jatkamme johdonmukaista panostusta Suomen asiakaspalveluun. Nykyistä suuremmat tilat mahdollistavat myös entistä kattavamman paikallisen varaosavaraston, josta osat ovat välittömästi asiakkaidemme saatavilla. Uuden asiakaspalvelukeskuksen valikoimasta löytyvät sekä kriittiset osat, kulutusosat että John Deere -merkkituotteet, kertoo Suomen aluejohtaja Tommi Ekman.

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus.

Yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi