Keskiviikko, 23.9.2020 
Minja, Miisa, Mielikki
Talous

Siivousalan yritykset Kodin Suvi ja Seline yhdistävät voimansa

  • Jani Leinonen

Puhtausalan yrittäjät Suvi Toivola (kuvassa) ja Eeva-Leena Lappalainen yhdistävät voimansa Pohjois-Karjalassa: heidän yrityksensä Kodin Suvi Oy ja Puhtaus- ja koulutuspalvelut Seline Oy yhdistyvät Puhdas Ilo Oy:ksi.

Yhdistymisen myötä tammikuun 1. päivästä alkaen Pielisen Siivouspalvelun ja Elapesun liiketoiminnat siirtyvät Puhdas Ilo Oy:lle.

Yritys tarjoaa siivouspalvelua ja pesulapalvelua sekä koteihin että yrityksiin ja arjen apua erityisesti ikäihmisille. Pesula jatkaa toimintaansa juurillaan PT-talossa.

Työntekijöitä Puhdas Ilo Oy:ssä on kaiken kaikkiaan yli kaksikymmentä. Yritys haluaa panostaa erityisesti työhyvinvointiin ja hyvän työyhteisön rakentamiseen.

- Idea yhteisestä toiminnasta syntyi samankaltaisten ajatusten pohjalta. Me molemmat lähdimme yrittäjiksi tälle alalle puhtaasta ilosta ja omasta halusta. Meille on myös tärkeää edelläkävijyys niin tekniikoissa, välineissä kuin työntekijöihin panostamisessa, kertoo 26 vuotta puhtausalalla toiminut  Eeva-Leena Lappalainen.

- Tavoitteenamme on tuoda alalle positiivista virettä ja muuttaa paikoin pölyttynyttä mainetta. Omalla esimerkillämme haluamme rohkaista siivoojia olemaan ylpeitä omasta työstään ja ammatistaan, Toivola painottaa.

Muokattu 14.12.2015 kello 14.20: Otsikko muokattu oikeaksi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi