Sunnuntai, 20.9.2020 
Varpu, Vaula
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 1322

Talous

Vilkkaimmat Prismat jatkossa auki jopa kello 23 asti

Arkistokuva Arkistokuva

Yhteensä lähes 500 Prismaa, S-marketia ja Salea ympäri Suomen pidentää aukioloaikojaan. Vilkkaimmat Prismat ovat lain voimaantultua auki jopa kello 23:een.

S-ryhmä kertoo helpottavansa asiakkaittensa arkea tarjoamalla mahdollisuuden joustavampaan kaupassakäyntiin. Osuuskaupat tarttuvat lainmuutoksen avaamaan mahdollisuuteen ja pidentävät S-marketien, Prismojen ja Sale-myymälöiden aukioloaikoja, S-ryhmä tiedottaa tiistaina.

Aukioloaikojen pidennykset tehdään lain voimaantultua toimipistekohtaisesti. Vilkkaimmat Prismat ovat auki kuutena päivänä viikossa kello 7-23, sunnuntaisin kello 10-23. Aukioloajat vaihtelevat osuuskaupoittain ja myymälöittäin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Asiakkaidemme pitää saada valita itse, milloin he käyvät kaupassa. Aukioloaikoja pidentämällä annamme heille lisää valtaa omiin aikatauluihinsa. Päivän ruuhkaisimpien hetkien paine kevenee, kun kauppareissun ajankohdan voi valita vapaammin. Toimivampi arjen järjestys vapauttaa enemmän aikaa perheelle ja omille tekemisille, sanoo valikoimajohtaja Ilkka Alarotu S-ryhmän marketkaupasta.

S-ryhmän tiedotteen mukaan vastaavaa aukioloaikojen pidennystä ei ole tehty koskaan aikaisemmin. Asiakkaat pääsevät nyt ensi kertaa kokeilemaan aikaisempaa ja myöhäisempää asiointia isoissa marketeissa.

- Vain tekemällä tiedämme, mikä toimii ja mikä ei. Jos uudet aukioloajat eivät sovikaan asiakkaillemme, viilaamme niitä uudestaan, Alarotu lupaa.

Pidempien aukioloaikojen myötä kaupassa tehtävien henkilötyötuntien määrä lisääntyy.

- Tämä on hyvä tilaisuus henkilöstöllemme. Pidemmät aukioloajat antavat mahdollisuuden arjen joustoihin. Ilta- ja viikonlopputunnit merkitsevät monipuolisempien työaikojen lisäksi parempia ansaintamahdollisuuksia.

Sokos-, Emotion-, Kodin Terra- ja S-Rauta -ketjuissa aukioloaikoihin voi tulla pieniä toimipaikkakohtaisia muutoksia.

ABC-ketju jatkaa laajoin aukioloajoin. Suurin osa ABC-toimipaikoista on auki joka päivä 6-24. Lisäksi 33 ABC-liikennemyymälää on auki 24 tuntia vuorokaudessa, tiedotteessa kerrotaan.

Tilaa Digi-Karjalainen kahdeksi viikoksi maksutta