×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 1322

Tulosta tämä sivu
Talous

PKO kysyy omistajiltaan: Mihin aikaan haluat kauppojen olevan auki?

Arkistokuva Arkistokuva

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa PKO kysyy omistajiltaan, mihin aikaan nämä haluaisivat Prisman, Sale-myymälöiden ja S-marketien olevan auki.

Eduskunnan tiistaina hyväksymä lakimuutos vapauttaa kauppojen aukioloajat. PKO kysyy omistajiltaan, minä aikoina nämä haluavat asioida kaupoissa.

PKO:n omistajille ja muille asiakkaille suunnattu kysely aloitettiin aukioloaikoja vapauttavaa lakimuutosta ennakoiden jo viime viikolla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kysely on avoinna ensi maanantaihin saakka kaikissa PKO:n vähittäiskaupan yksiköissä eli Prismassa, kolmessa Sale-myymälässä sekä 28 S-marketissa.

- Haluamme kehittää palveluitamme omistajiamme kuunnellen, joten he saavat nyt vaikuttaa ja kertoa, mikä olisi heille henkilökohtaisesti paras aika käydä kaupassa. Saatujen vastausten ja ostokäyttäytymisen pohjalta teemme lain voimaantultua paikkakunnittain ja toimipaikoittain päätöksiä aukioloaikojen mahdollisista muutoksista, sanoo vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen.

- Vain omistajilta kysymällä ja heidän toiveidensa suuntaan aukioloaikoja muokkaamalla saamme tietää, mikä tässä uudessa tilanteessa toimii. Jos omistajat niin toivovat, kokeilemme nykyistä pidempiä aukioloaikoja. Vain tekemällä tiedämme, mikä toimii ja mikä ei. Jos uudet aukioloajat eivät sovikaan omistajillemme, viilamme niitä uudestaan, Härkönen sanoo.

Jos omistajat haluavat nykyistä pidempiä aukioloaikoja, Prismassa, Sale-myymälöissä ja S-marketeissa tehtävien henkilötyötuntien määrä lisääntyy. Tällöin PKO:n oma väki saa halutessaan enemmän työtunteja, ja tarvittaessa uusiakin tekijöitä etsitään.

- Lähdemme siitä, että iltavuorot pyritään jakamaan mahdollisimman pitkälti henkilökunnan toiveet ja henkilökohtaiset tilanteet huomioon ottaen. Ilta- ja viikonlopputyöstä maksetaan myös lisiä, siksi ne ovat usein haluttuja vuoroja, Härkönen sanoo.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi