Lauantai, 24.8.2019 
Perttu
Talous

Juha Kivelä herkistyi Bomballa: "Pala tuli kurkkuun"

  • Jaana Kainulainen
Kuvassa Jukolan Osuuskaupan toimitusjohtaja Raija Rantanen ja hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Timonen ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja Juha Kivelä (keskellä). Kuvassa Jukolan Osuuskaupan toimitusjohtaja Raija Rantanen ja hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Timonen ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja Juha Kivelä (keskellä).

Bomba-kauppa ei ollut mikään tunteeton junttaus. Pohjois-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja Juha Kivelä meni jopa sanattomaksi kaupan aiheuttamasta ilosta.

- Olen otettu siitä, millainen vastaanotto tälle tuli. Kun (Jukolan Osuuskaupan toimitusjohtaja) Raija Rantanen kertoi Bomban henkilökunnalle uutisen, että me ostimme, niin henkilökunta räjähti raikuviin aplodeihin.

- Mulla tuli pala kurkkuun. En saanut sanaa suusta. Vau! Oli kyllä hieno hetki.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Bomban lomakylästä oli esisopimus Aavaranta Oy:n kanssa. Jukolan Osuuskauppa pyysi joulukuun puolivälissä Pohjois-Karjalan Osuuskauppaa neuvottelemaan Bomban ostamisesta.

- Meitä pyydettiin tulemaan Bomballe. Totesin, että voimme tulla kutsuttuna katsomaan, miltä tilanne näyttää. Valloittajina emme halunneet tulla. Mietin todella, miten meidät otetaan vastaan. Lopulta, kun tutustuimme kohteeseen ja katsoimme tapausta, niin ratkaisu maistuu hyvältä. Bomba on suorastaan erinomainen paikka.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa