Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Talous

Anu Vauhkonen Aarikan toimitusjohtajaksi

  • Karjalainen
Puukoruistaan ja -koriste-esineistään tunnettu designyritys Aarikka Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen juukalaisen Tulikivi Oyj:n palveluksessa pitkään toimineen Anu Vauhkosen. Vauhkonen on istunut Aarikan hallituksessa viime toukokuusta lähtien. Toimitusjohtajana Vauhkonen aloittaa helmikuussa.

-  Aarikka on tunnettu, suomalainen, yli 60-vuotias perheyritys, joka on pärjännyt omintakeisella muotoilullaan ja laadukkailla tuotteillaan. Uskon, että strategiaa terävöittämällä ja brändiä kirkastamalla yhtiöllä on hyvät mahdollisuudet myynnin kasvattamiseen.

-  Verkkopalvelun, markkinointiviestinnän, tuotevalikoiman ja prosessien sekä vientitoiminnan kehittämisessä meillä on paljon mahdollisuuksia. Niitä lähdemme nyt vahvasti rakentamaan, kertoo Vauhkonen tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Aiempi toimitusjohtaja Sarianna Partanen siirtyy Aarikan hallituksen jäseneksi. Yrityksen toinen perustaja Kaija Aarikka kuoli elokuussa 2014. Hänen kolme tytärtään Pauliina Aarikka, Sarianna Partanen ja Meliina Ruokonen ovat jatkaneet yritystä.

Vuonna 1954 perustettu perheyritys Aarikka suosii tuotteissaan ekologisia materiaaleja, erityisesti puuta.

Helsinkiläisellä Aarikalla on Suomessa kaksi omaa myymälää, verkkokauppa ja kattava jälleenmyyntiverkosto. Euroopan ohella merkittäviä vientikohteita ovat muun muassa Yhdysvallat ja Japani.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa