Tiistai, 10.12.2019 
Jutta
Ulkomaat

Joulu on jo ovella: Tavaratalo avasi jouluosastonsa tänään

  • Karjalainen
Lontoolainen tavaratalo Selfridges otti varaslähdön jouluun ja avasi jouluosastonsa elokuun 1. päivänä. Kukaan muu ei tiettävästi ole joulumyynnissään yhtä aikaisessa kuin Selfridges.

Lontoon Oxford Streetillä sijaitseva luksustavaratalo on pyhittänyt neljännen kerroksena joululle. Evening Standardin mukaan osasto on nimetty "Kesän joulukaupaksi". Jouluosasto on jo nyt saanut koristuksekseen 50 000 joulukoristetta, mutta lisää on luvassa elokuun mittaan.

Avajaisissa ostoskansaa tervehtivät tekolumen sataessa joulupukki ja tonttu.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tavaratalon johdon mukaan aikainen joulu on asiakkaiden toive. Eri puolilta maailmaa tulevat turistit haluavat ostaa joulukoristeita lontoolaistavaratalosta, olipa vuodenaika mikä tahansa.

- On myös paljon kotimaisia asiakkaita, jotka rakastavat jouluostosten tekemistä hyvin aikaisessa vaiheessa vuotta. He haluavat varmistaa, että saavat tehdä valintansa parhaasta valikoimasta, kun kaikki kokoelmat ja tuotteet ovat vielä saatavilla, joulutuotteiden sisäänostaja Geraldine James Selfridgesilta kertoo Evening Standardille.

Jouluaattoon on aikaa vielä 146 päivää. Briteissä aattoa tärkeämpi päivä on joulupäivä, jota ennen tavaratalo ehtii olla Evening Standardin laskujen mukaan auki vielä 141 päivää.

Vaikka Selfridgesin jouluosasto avautuikin liki viisi kuukautta ennen joulua, on tavaratalo ollut joskus aikaisemmassakin. Vuonna 2011 joulu tuli Lontooseen jo heinäkuussa, kun osasto avattiin heinäkuun 30. päivänä.

Lähde:

Evening Standard

http://www.standard.co.uk/news/london/selfridges-opens-for-christmas-with-141-shopping-days-to-go-a3308786.html

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa