Lauantai, 29.2.2020 
---
Ulkomaat

Naapuri kuuli viisi minuuttia huutoa - kolme ihmistä ammuttiin varsijousella

  • Karjalainen

Kolme ihmistä on löydetty varsijousella ammuttuna Toronton Scarborough'ssa Kanadassa. Poliisin mukaan uhrit löydettiin autotallista tai sen edustalta torstaina.

Uhreista kaksi oli jo kuollut poliisin saapuessa paikalle. Kolmas uhri kuoli pian uhrien löytymisen jälkeen.

Uhreista kaksi on miehiä ja yksi nainen. Poliisi uskoo uhrien olevan sukua toisilleen, Canadian Broadcasting Company kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi on ottanut kiinni 35-vuotiaan miehen. On mahdollista, että kiinniotettu on itse haavoittunut välikohtauksessa. Ensihoitohenkilökunnan mukaan surmapaikalta on toimitettu yksi ihminen saamaan hoitoa ei-hengenvaarallisten vammojen vuoksi.

Poliisi on tiedottanut, että surmat liittyvät kaupungin keskusta-alueelta löydettyyn epäilyttävään pakettiin. Paketista ei ole kerrottu tämän enempää. Rakennus, josta paketti löytyi, evakuoitiin torstaina.

CBC:n haastatteleman surmatalon naapurissa asuvan Jerome Cruzin mukaan autotallissa on riidelty voimakkaasti ennen surmia.

- Sitä kesti noin viisi minuuttia, huutamista. Sen jälkeen kaikki oli hiljaista.

Ilmeisesti riidan aikana joku paikalla olleista on yrittänyt rauhoitella yhtä kiihtynyttä miestä. Samalla rakennuksessa sisällä ollutta naista on pyydetty mukaan ratkomaan tilannetta autotallissa.

Poliisin mukaan tekojen motiivista ei ole toistaiseksi tietoa.

Jalkajouseen ei vaadita lupaa Kanadassa.

Lähteet:

CBC

Reuters

Toronto Star

 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa