Sunnuntai, 18.11.2018 
Tenho
Ulkomaat

Pelti kolisi ympäri maakuntaa huonon ajokelin vuoksi

  • Karjalainen
Pelastuslaitos sai tiedon useista liikenneonnettomuuksista samoihin aikoihin puoli kolmen maissa lauantaina iltapäivällä.

Kontiolahden Lehmossa Kylmäojantiellä pakettiauto oli lähtenyt mutkassa äkillisen jarrutuksen seurauksena luisumaan vastakkaiselle kaistalle ja siitä penkkaan katolleen.

Ulosajossa oli osallisena yksi henkilö ja tapauksessa ei sattunut henkilövahinkoja.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Samoihin aikoihin Liperissä sattui kolmen auton ketjukolari, kun rekka oli ajanut autoletkaa vastaan ja letkassa ensimmäinen auto oli hiljentänyt vauhtia pöllyävän lumen aiheuttaman näköesteen takia.

Takana oleva auto ei ehtinyt jarruttaa ja poksautti edellä ajavan perään ja seuraava auto tulikin jo toisen auton perään.

Osallisena oli kahdeksan henkilöä, joista keskimmäisestä autosta kaksi kuljetettiin tarkastukseen keskussairaalaan.

Ensimmäisenä olleen auton seurue pääsi jatkamaan matkaa, kun taas kaksi muuta autoa siirrettiin isompine vahinkoineen läheiselle levähdyspaikalle.

Joensuussa ohiajaja ilmoitti hätäkeskukseen penkkaan suistuneesta autosta valtatie kuudella hieman ennen Karsikon ramppia Lappeenrannan suunnasta ajaessa.

Paikan päälle tultaessa oli kuski jo tilannut hinausauton kohteeseen. Takapotkulla varustettu auto oli vain päässyt heittelehtimään pienestä kaasusta, pyörähdys penkkaan oli pehmeä ja henkilövahinkoja ei tullut. Auto pääsi jatkamaan matkaa hinausauton avustuksella.

Pelastuslaitos kehottaa autoilijat pitämään kunnolliset turvavälit ja käyttämään takasumuvaloja pöllyävän lumen ja tienpinnan liukkauden takia.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa