Torstai, 21.3.2019 
Pentti
Ulkomaat

Michelle Obama: Trump saattoi perheeni vaaraan

  • STT
Michelle Obama kertoo ajatuksistaan tulevassa muistelmakirjassaan. LEHTIKUVA / AFP Michelle Obama kertoo ajatuksistaan tulevassa muistelmakirjassaan. LEHTIKUVA / AFP
Yhdysvaltojen entinen ensimmäinen nainen Michelle Obama sanoo, ettei voi antaa nykyiselle presidentille Donald Trumpille anteeksi sitä, että tämä saattoi hänen perheensä vaaraan. Obama kertoo ajatuksistaan tulevassa muistelmakirjassaan, jonka otteita ovat julkaisseet ABC News ja Washington Post.

Obaman mukaan Trump yllytti sekopäitä puheillaan siitä, että Obaman aviopuoliso, entinen presidentti Barack Obama ei olisi syntyjään yhdysvaltalainen. Hänen mukaansa väite on tietysti järjetön ja ilkeämielinen, mutta myös vaarallinen.

–  Mitä jos joku epävakaa ihminen lataa aseensa ja ajaa Washingtoniin. Mitä jos hän lähtee jahtaamaan tyttäriäni, Obama kirjoittaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Barack ja Michelle Obamalla on kaksi tytärtä: Malia, 20, ja Sasha, 17. Michelle Obama kertoo sunnuntaina julkaistavassa kirjaa käsittelevässä ABC:n haastattelussa, että pariskunnalla oli vaikeuksia saada lapsia ja lopulta he onnistuivat vasta koeputkihedelmöityksellä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa