Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Ulkomaat

Yhdysvaltalaisteinin sieppauksesta ja hänen vanhempiensa murhista epäillään 21-vuotiasta miestä

  • STT
Yhdysvaltalaisteinin sieppauksesta ja hänen vanhempiensa murhista epäillään 21-vuotiasta miestä, kertoo muun muassa Washington Post. Viranomaisten mukaan mies suunnitteli tekonsa.

Epäilty otettiin kiinni pian kateissa olleen Jayme Clossin löytymisen jälkeen, kertoi USA Today. Hänet saatiin kiinni sen jälkeen, kun poliisi oli nähnyt Clossin kuvaileman auton.

Viranomaiset kertoivat aiemmin, että lähes kolme kuukautta kateissa ollut teinityttö löydettiin hengissä. 13-vuotias Closs katosi sen jälkeen, kun hänen vanhempansa löydettiin ammuttuna kuoliaaksi kotoaan lokakuussa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Closs löydettiin Wisconsinissa sijaitsevasta Gordonin kylästä, joka CNN:n mukaan on reilun sadan kilometrin päässä katoamispaikasta. USA Todayn mukaan tyttö oli paennut.

Kadulla harhailleen tytön löysi ensimmäisenä koiranulkoiluttaja, joka oli tunnistanut tytön ja pyytänyt läheisen talon asukkaita soittamaan poliisille.

Poliisi on aiemmin sanonut, että Clossin uskotaan todistaneen vanhempiensa murhan. Poliisin mukaan surmapaikalta kerätyn todistusaineiston mukaan Clossia itseään ei ole ollut syytä epäillä teosta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa