Tulosta tämä sivu
Ulkomaat

Poliisi vahvisti Kiirunan kolarin kuusi kuolonuhria, eivät Pohjoismaista

Kiirunassa Pohjois-Ruotsissa sattuneessa pikkubussin ja kuorma-auton kolarissa kuoli kuusi ihmistä, vahvistaa Ruotsin poliisi.

Poliisi ei kerro alustavasti tunnistettujen kuolonuhrien kansalaisuutta, mutta kaikki uhrit olivat syntyneet 1990-luvulla ja lähtöisin Pohjoismaiden ulkopuolelta. Myöskään sitä ei kerrota, miksi he olivat Ruotsissa. Lopullisen tunnistamisen arvioidaan vievän aikaa.

Onnettomuus tapahtui hieman ennen aamukahta lauantaina maantiellä 395 Kiirunan kunnassa. Poliisilla ei ole vielä varmaa tietoa siitä, kumpi ajoneuvoista oli ajautunut vastaan tulevien kaistalle. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat pahasti törmäyksessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Bussissa oli yhteensä seitsemän ihmistä, joista kuusi kuoli ja yksi kuljetettiin helikopterilla sairaalaan. Viranomaisten mukaan loukkaantunut selvisi kuitenkin lievin vammoin. Kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta työnantajansa mukaan mies on pahasti järkyttynyt.

NSD kertoo, että paikallisten mukaan onnettomuuspaikalla sijaitseva mutka on vaarallinen ja siinä on tapahtunut lukuisia ulosajoja..

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi