Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Ulkomaat

Trump tapasi Twitterin toimitusjohtajan Valkoisessa talossa – syytti tätä ennen Twitteriä syrjinnästä ja poliittisesta pelistä

  • STT
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on tavannut Twitterin toimitusjohtajan Jack Dorseyn Valkoisessa talossa. Tapaaminen tuli pian sen jälkeen, kun Trump oli arvostellut Twitteriä poliittisesta pelistä ja syyttänyt sosiaalisen median alustaa syrjivästä käytöksestä.

– Parasta, mitä Twitterille on koskaan tapahtunut, on Donald Trump, presidentti tviittasi lainaten erään yhdysvaltalaistoimittajan sanoja ja jatkoi, että Twitter ei tästä huolimatta kohtele häntä republikaanina hyvin.

Uutiskanava CNN:n mukaan republikaanit ja oikeistoa edustavat mediapersoonat ovat vuosien ajan syyttäneet Twitteriä ja muita sosiaalisen median kanavia puolueellisiksi konservatiivisia käyttäjiä vastaan. Oikeiston väitteille ei ole löydetty perusteita.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Twitterin tiedottajan mukaan Dorsey ja Trump keskustelivat tapaamisessaan muun muassa vuoden 2020 vaalien alla käytävästä somekeskustelusta. Trumpin mukaan miehet keskustelivat muun muassa Twitteristä ja sosiaalisen median maailmasta yleensä.

Trump käyttää Twitteriä aktiivisesti mielipiteidensä ja poliittisten linjaustensa jakamiseen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa