Lauantai, 19.10.2019 
Uljas
Ulkomaat

Kyproksen sarjamurhaaja tuomittiin seitsemään elinkautiseen

  • STT
Kyproksenkreikkalaisen murhaajan uhrit olivat viisi ulkomaalaista naista ja kaksi lasta. Kuvassa kyproslaiset tutkijat siirtävät pois lammikon pohjasta löytyneen uhrin ruumiin. LEHTIKUVA / AFP Kyproksenkreikkalaisen murhaajan uhrit olivat viisi ulkomaalaista naista ja kaksi lasta. Kuvassa kyproslaiset tutkijat siirtävät pois lammikon pohjasta löytyneen uhrin ruumiin. LEHTIKUVA / AFP
Kyproksella koko saarivaltiota järkyttänyt sarjamurhaaja on tuomittu oikeudessa seitsemään elinkautiseen. Seitsemästä murhasta tuomionsa saanut 35-vuotias upseeri tunnusti tekonsa oikeuden edessä maanantaina.

Kyproksenkreikkalaisen murhaajan uhrit olivat viisi ulkomaalaista naista ja kaksi lasta. Murhat tapahtuivat syksyn 2016 ja kesän 2018 välisenä aikana.

–  Olen kysynyt myös itseltäni, miksi näin kävi. En ole löytänyt mitään vastausta, syytetty sanoi. Hän myönsi tehneensä "kauhistuttavia rikoksia".

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Uhrien omaiset ja ystävät Filippiineillä, Romaniassa ja Nepalissa ovat valittaneet, että Kyproksen viranomaiset laiminlöivät surmatöiden tutkintaa. Sekä Kyproksen poliisijohtaja että oikeusministeri ovat eronneet murhatutkimuksiin liittyen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa