Sunnuntai, 29.3.2020 
Joni, Joonas, Jouni
Ulkomaat

Prinssi Harry ja Meghan eivät kohta käytä Sussex Royal -termiä

  • STT
Virallisesti pariskunta jättää taakseen kuninkaallisen sisäpiirin 31. maaliskuuta. Lehtikuva/AFP Virallisesti pariskunta jättää taakseen kuninkaallisen sisäpiirin 31. maaliskuuta. Lehtikuva/AFP
Herttuapari prinssi Harry ja Meghan eivät käytä kuninkaalliseen perheeseen viittaavaa termiä Sussex Royal, kun he aloittavat uuden elämän kuninkaallisen sisäpiirin ulkopuolella, kertoi heidän tiedottajansa.

Virallisesti pariskunta jättää taakseen kuninkaallisen sisäpiirin 31. maaliskuuta eikä enää tuon jälkeen hoida tehtäviä kuningatar Elisabetin nimissä. Pariskunta luopuu Buckinghamin palatsissa olevasta toimistostaan 1. huhtikuuta.

Tiedottajan mukaan herttuapari ei myöskään käytä Sussex Royal -termiä suunnittelemassaan voittoa tavoittelemattomassa järjestössä, josta on määrä kertoa lisätietoja lähikuukausina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pariskunta on käyttänyt termiä suositulla Instagram-tilillään ja nettisivuillaan. Harry ja Meghan ovat myös tehneet kymmeniä tavaramerkkihakemuksia erinäisille tuotteille. Heidät tunnetaan kuitenkin jatkossakin Sussexin herttuaparina.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa