play

Tunnistatko nämä liikennemerkit? Moni autoilija ei

Merkit ylimmällä rivillä vasemmalta oikealle: ajoneuvojen sijoitus pysäköintipaikalla, pysäköintikieltoalue ja maksullinen pysäköinti. Merkit keskirivillä vasemmalta oikealle: latauspaikka, liityntäpysäköintiviitta, pysäköintiajan alkamisen osoittamisvelvollisuus ja pysäköintitapa. Merkit alimmaisella rivillä vasemmalta oikealle: vuoropysäköinti, vuoropysäköinti (pysäköinti on kielletty kuukauden parillisina päivinä) ja pysäyttäminen kielletty.

Merkit ylimmällä rivillä vasemmalta oikealle: ajoneuvojen sijoitus pysäköintipaikalla, pysäköintikieltoalue ja maksullinen pysäköinti. Merkit keskirivillä vasemmalta oikealle: latauspaikka, liityntäpysäköintiviitta, pysäköintiajan alkamisen osoittamisvelvollisuus ja pysäköintitapa. Merkit alimmaisella rivillä vasemmalta oikealle: vuoropysäköinti, vuoropysäköinti (pysäköinti on kielletty kuukauden parillisina päivinä) ja pysäyttäminen kielletty. Kuva: Spaty ry

Riikka Minkkinen

Autoilijoiden olisi syytä kiinnittää nykyistä enemmän huomiota tiettyjen liikennemerkkien tarkoitukseen, Suomalaisten pysäköintialan toimijoiden yhdistys SPATY kertoo.