play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Yleisurheilun monialaosaaja Tuomo Lehtinen kertoo tunnelmia Joensuun GP-kisoista ja pui yleisurheilun noususuhdannetta

Kari Viljakainen

Joensuun Katajan yleisurheilun toiminnanjohtaja ja kaikkien Suomen GP-kisojen järjestelyvastaava Tuomo Lehtinen oli Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastin vieraana. Itsekin aikanaan arvokisoissa kahdelle maratonille (MM-Helsinki 2005, EM-Göteborg 2006) osallistunut Lehtinen kertoo ohjelmassa 14. heinäkuuta järjestettävien Joensuun kisojen urheilijahankinnan tilanteesta.

Lisäksi pureudutaan Lehtisen valmennettavien tulevaisuuteen, joista Arttu Vattulainen juoksi hienon maratonin (2.13,29) toukokuussa Itävallassa ja lunasti sillä paikan ensi vuoden elokuun EM-kisoihin.

Esillä on myös miesten keihäänheitto ja Tokion olympialaiset, jotka yhdistyvät Katajan Lassi Etelätaloon. Hänet valittiin kisoihin maanantaina. Koko Suomen yleisurheilun nousevaa tilaa ihastellaan ja harmitellaan Katajan usean oman kärkiyleisurheilijan loukkaantumisia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Tuomo Lehtinen heinäkuussa 2019

Tuomo Lehtinen heinäkuussa 2019 Kuva: Riikka Hurri

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi