play

Kuuntele: Joensuun Katajan keihäänheittäjä Lassi Etelätalo, 33, käy läpi Tokion olympiakokemuksen ja tulevaisuutensa Aitiopaikalla-podcastissa – "Minulla on jo sen verran ikää, että etenen kausi kerrallaan"

Jarmo Sieviläinen

Helsingissä asuva Joensuun Katajan keihäänheittäjä Lassi Etelätalo, 33, piipahti tällä viikolla Joensuussa ja ehti myös Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-ohjelman vieraaksi.

Etelätalo käy ohjelmassa läpi, millainen kokemus Tokion olympialaiset olivat hänelle elokuussa. Kuluneen kauden ohella ohjelmassa ruoditaan keihäänheittäjän ensi vuotta ja tulevaisuutta.

– On mahdollista, että ensi vuosi on viimeinen kauteni, mutta en ole päättänyt asiasta mitään. Minulla on jo sen verran ikää, että etenen kausi kerrallaan, Etelätalo kertoo ohjelmassa.

Etelätalon kanssa keskustellaan myös suomalaisen keihäänheiton tilanteesta ja siitä, miten hän on pystynyt virittämään itsensä niin usein parhaimmilleen arvokisoihin. Etelätalo on ollut arvokisoissa kolmesti ja on yltänyt MM- ja EM-kisoissa neljänneksi sekä olympialaisissa kahdeksanneksi.

Kulunutta kautta Etelätalo pitää uransa parhaana ja tasaisimpana. Mainio kesä antoi lisäintoa myös jatkoa ajatellen.

– Alkukesän kisoissa oli tarjolla hyviä olosuhteita, mutta en ollut silloin vielä valmis huippuheittoon. Jos Tokion tai Kalevan kisojen heitot olisi saanut huippuoloihin, niin ne olisivat olleet 2–3 metriä kauempana, Etelätalo arvioi.

Ohjelmassa perehdytään myös Etelätalon harjoitteluun ja valmennukseen Helsingissä sekä siihen, miten hän on pystynyt yhdistämään huippu-urheilijan arjen ja perhe-elämän. Etelätalon perheeseen syntyi tytär viime jouluna.

Aitiopaikalla-ohjelmassa ovat mukana myös plussat ja miinukset urheilumaailmasta. Karjalaisen toimittajista ohjelmassa ovat keskustelemassa Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Ohjelma on kuunneltavissa myös Radio Rexissä keskiviikkoisin kello 18. Etelätalo kertoo radio-ohjelmassa yllättävät suosikkibiisinsä.

Ensi kaudella Lassi Etelätalo tavoittelee menestystä sekä MM- että EM-kilpailuissa.

Ensi kaudella Lassi Etelätalo tavoittelee menestystä sekä MM- että EM-kilpailuissa. Kuva: Juha Inkinen

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi