play

Kuuntele: Jukurien joensuulaislähtöinen kapteeni ja pistelinko Petrus Palmu, 24, käsittelee Aitiopaikalla-ohjelmassa uransa erikoisia käänteitä ja myöntää odottavansa jo soittoa maajoukkueeseen

Jarmo Sieviläinen

Joensuulaislähtöinen hyökkääjä Petrus Palmu, 24, on loistanut tällä kaudella jääkiekon SM-liigassa. Palmu on neljäntenä liigan pistepörssissä ja on johdattanut kapteenina Jukurit kahdeksanneksi liigassa.

Palmu kertoo Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-ohjelmassa, miksi hänen ja Jukurien otteet ovat olleet niin pirteitä.

Jukurien joukkueessa todettiin joulukuussa koronatartuntoja, ja Palmu selvittää myös, millaista karanteeniarkea pelaajat ovat joutuneet viettämään.

Petrus Palmu käy ohjelmassa läpi avoimesti uraansa ja myös vaikeita vuosia Pohjois-Amerikassa. Tällä kaudella Palmu on pelannut niin hyvin, että hän on odottanut paikkaa A-maajoukkueessa.

– Odotin, että soitto olisi voinut tulla viimeisimpään Venäjän-turnaukseen. Mutta ilmeisesti nämä näytöt eivät vielä riittäneet. Pitää yrittää pelata vielä paremmin. Ainakin lähellä se maajoukkuepaikka oli, se on varma, Palmu miettii.

Ohjelmassa käsitellään myös Palmua jääkiekkoilijana ja sitä, millaisen vastaanoton hän on saanut vain 168-senttisenä pelaajana.

Palmu kertoo viettäneensä paljon aikaa ulkojäillä ja tähdänneensä huipulle harjoittelemalla runsaasti omalla ajalla.

Aitiopaikalla-ohjelman lopussa nostetaan esille perinteiseen tapaan urheilumaailman plussat ja miinukset. Ohjelma on kuunneltavissa myös Radio Rexissä keskiviikkoisin kello 18.

Petrus Palmu on liigassa huippukautta pelaavan Jukureiden kapteeni.

Petrus Palmu on liigassa huippukautta pelaavan Jukureiden kapteeni. Kuva: Niko Jouhkimainen

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi