play

Joensuussa murtauduttiin omakotitaloon torstain vastaisena yönä - murtautuja kohtasi talossa nukkuneen, kertoi erehtyneensä talosta

Kuvituskuva.

Kuvituskuva.

Kerttuli Karels

Joensuun Rantakylässä Ranta-Mutalantien pohjoispäässä sattui murto keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Tuntemattomaksi jäänyt murtautuja tunkeutui omakotitaloon rikkomalla ikkunalasin. Tapahtuma sattui yöllä varttia vaille neljän aikaan.

Talossa nukkumassa ollut ihminen havahtui lasin rikkoutumisesta aiheutuneeseen ääneen. Mennessään selvittämään asiaa asukas kohtasi eteisessä nuoren, noin 18-vuotiaan siilitukkaisen ja ohutviiksisen miehen.

Murtautuja oli pukeutunut mustaan huppariin ja tummiin housuihin. Mukanaan miehellä oli ollut vaalea astalo, jonka kärkiosa oli kaareva. Astalo on esine, jota ei ole tehty aseeksi, mutta jota käytetään lyömäaseen tavoin.

Tapahtuma päättyi poliisin tiedotteen mukaan siihen, että murtautuja totesi erehtyneensä talosta, jonka jälkeen hän poistui paikalta.

Poliisipartio ei tavoittanut tekijää. Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja omakotitaloon murtautujasta sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai arkisin poliisipäivystykseen 0295 415 320.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi