play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Juho Keinänen, 24, kertoo ajatuksensa, kun keväällä tapahtui vaihto Sotkamon Jymystä Kiteen Palloon

Jarmo Sieviläinen

Superpesiksen Kiteen Palloon hiljattain liittynyt vahvistus Juho Keinänen, 24, selvittää pelaajauransa käänteitä Aitiopaikalla-podcastissa.

Lopulta pieneen rooliin Sotkamon Jymyssä jäänyt Keinänen kertoo ajatuksensa Jymy-vuosistaan ja siirtymisestä KiPan riveihin. Keinäsen kanssa käydään läpi Jymyn mestaruuteen päättynyttä kautta sekä hänen tulevaa rooliaan KiPassa.

Ohjelmassa puidaan KiPan tulevia otteluita ja kautta sekä tulevan lauantain erikoisia lauluesityksiä. Keinänen tuntui jännittävän omaa laulusuoritustaan Kiteenhovissa enemmän kuin entisten seurojen Sotkamon Jymyn ja Puijon Pesiksen kohtaamisia.

Joensuuhun muuttaneen Keinäsen kanssa keskustellaan myös hänen arjestaan sekä Siilinjärveltä alkaneesta pesäpallotaipaleesta, juniorikaudesta Tohmajärvellä ja muistorikkaasta kaudesta Imatran Pallo-Veikkojen riveissä vuonna 2021.

Ohjelmassa käsitellään myös KiPan tavoitteita, alkavan kauden joukkuetta sekä Superpesis-kauden ennakkoasetelmia.

Karjalaisesta äänessä ovat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Jakson lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan myös Karjalainen Sykkeessä.

Karjalaisen verkkosivuilta on nähtävissä livelähetykset torstaina kello 17 miesten superpesisjoukkueiden Kiteen Pallon ja Sotkamon Jymyn harjoitusottelusta ja perjantaina kello 18 Kiteen Pallon ja Joensuun Mailan poikien Superpesiksen avausottelusta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi