play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: JoMan ulkopelin usealla kaudella pelastanut Henri Litmanen, 32, paljastaa, viihtyykö hän etumiehenä vai ei

Jani Leinonen

Henri Litmanen, 32, on vuosien varrella monta kertaa pelastanut ulkopelissä Joensuun Mailan etukentän tilanteen. Kun ongelma on ilmennyt, ratkaisu on ollut kerta toisensa jälkeen sama: siirretään Henri Litmanen eteen.

"Vaikka ei Litmanen oikein haluaisi edessä pelata", on samaan hengenvetoon mainittu. Aitiopaikalla-podcastissa hypätään suoraan asiaan ja päästetään Henri Litmanen itse kertomaan, mitä hän ajattelee roolistaan JoMan etumiehenä.

Kovalyöntinen Litmanen myös kertoo, onko hän omasta mielestään "mies joka rakastaa kunnareita". Litmanen myös paljastaa otollisimmat paikat ja hetket läpilyönneille.

Litmasen kanssa Aitiopaikalla on keskustelemassa toimittaja Jani Leinonen. Podcast on kuunneltavissa Spotifyssa ja osoitteessa karjalainen.fi/podcast keskiviikkona kello 9. Parhaat palat kuullaan radiossa Karjalainen Sykkeen iltapäivässä tänään.

Aitiopaikalla julkaistaan keskiviikkoisin myös läpi kesän. Aiemmat podcastit on kuunneltavissa täällä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi