play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Joensuun Katajan 211-senttinen vahvistus Hannes Pöllä kertoo paluusta pelikentille ja ison miehen saamasta huomiosta

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa perehdytään tällä viikolla Joensuun Katajan koripallomiehistön tilanteeseen ja uuteen vahvistukseen, peräti 211-senttiseen Hannes Pöllään.

Karjalaisen toimittajista äänessä ovat Petri Siitonen ja Jarmo Sieviläinen.

Sentteri Hannes Pöllä, 26, kertoo ohjelmassa, miltä hänen paluunsa pelikentille näyttää pitkään kestäneen polven kuntoutuksen jälkeen. Pöllä selvittää jaksossa uransa käänteitä, runsas vuosi sitten tapahtuneen loukkaantumishetken ja syyn, miksi hän saapui Katajaan.

Pöllän kanssa keskustellaan myös isokokoisen sentterin arjesta ja tulevaisuudesta sekä Katajan näkymistä Korisliigan pudotuspelien alla.

Jakson lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi