play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Voimistelusta snowcrossin menestyjäksi vaihtanut Saga Forsell, 19, pääsee esille Joensuun MM-osakilpailussa

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa käsitellään tällä viikolla moottorikelkkailua snowcrossissa menestyneen Tuupovaaran Moottorikerhon Saga Forsellin, 19, kautta.

Forsell kertoo, miksi päätyi moottorikelkkailijaksi, mitä hän tavoittelee lajissa ja millaista on harjoittelu ja kilpailu vauhdikkaassa snowcrossissa.

Forsell on mukana ajamassa Joensuussa 13.–14. huhtikuuta järjestettävässä snowcrossin MM-osakilpailussa ja hän käy läpi, millainen tapahtuma Linnunlahden raviradalle on rakentumassa.

Voimisteluvalmentajana Savonlinnassa työskentelevä Forsell kertoo ohjelmassa harjoittelustaan kotona Pyhäselän Niittylahdessa olevalla radalla, miten ihmiset ovat suhtautuneet hänen harrastamiseensa ja millaisesta lajista snowcrossissa on kyse loukkaantumisriskeineen.

Karjalaisesta äänessä ovat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Jakson lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi