play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: JoMan Mikael Virkkala, 17, urakoi jopa kuusi peliä viikossa – Enneuni ulkopelaajaksi joutumisesta Superpesiksessä toteutui

Jarmo Sieviläinen

Joensuun Mailan miehistöön Superpesiksessä murtautunut etenijä Mikael Virkkala, 17, kertoo Aitiopaikalla-podcastissa kiireisen alkukauden kuulumisensa.

Virkkala on urakoinut JoMassa Superpesiksen lisäksi Ykköspesistä ja poikien Superpesistä, jolloin hänelle on kertynyt jopa kuusi ottelua viikossa.

Joensuun yhteiskoulun lukiossa opiskeleva Virkkala selvittää jaksossa vauhdikasta arkeaan, juoksunopeuttaan, selän rasitusmurtumasta toipumista, tulevia tavoitteita, ykköspesisjoukkueen merkitystä ja yleisesti JoMan alkukautta.

Hän kertoo myös, kuinka enneuni ulkokentälle päätymisestä miesten Superpesiksessä toteutui alkukaudesta ja mitä hän ajatteli yllättävästä debyytistä ja ensimmäisestä tuodusta juoksusta Superpesis-tasolla.

Karjalaisesta äänessä ovat Jani Leinonen ja Jarmo Sieviläinen.

Jakson lopussa pohditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi