play

Aitiopaikalla-podcast: Katajan kestävyysjuoksija Mika Kotiranta, 22, joutuu huilaamaan alkukauden – Mikko Hirvonen, 25, haluaa olla viihdyttävä hahmo yleisurheilukentillä

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa perehdytään alkavaan yleisurheilukauteen Joensuun Katajan kestävyysjuoksijoiden Mika Kotirannan, 22, ja Mikko Hirvosen, 25, kautta. Keskustelemassa on myös Karjalaisen urheilun tuottaja Jarmo Sieviläinen.

Katajan juoksijat kertovat omat tilanteensa kauden alla ja tulevat tavoitteensa.

5 000 ja 10 000 metrin Suomen mestari Mika Kotiranta on kärsinyt talvella ja keväällä pakaravaivasta ja aloittaa kisakauden vasta heinäkuussa.

Värikkäänä yleisurheilijana tunnettu Mikko Hirvonen eli vaikeita hetkiä edellisvuodet, kunnes onnistui Joensuun Kalevan kisoissa, joissa hän ylsi viidenneksi 3000 metrin esteissä.

– Painin edelleen samojen pahoinvointiongelmien kanssa. Olin Joensuun Kalevan kisojen alla syvissä vesissä henkisesti, mutta sain uran euforisinta juoksua yleisön huutaessa, mikä pisti raavaammankin miehen liikuttuneeksi, Hirvonen kuvailee ohjelmassa.

– Erityisesti tavoitteeni on tuottaa yleisölle viihdettä ja ottaa katsojat huomioon sekä juosta rohkeasti ja tehdä omia ennätyksiä, Hirvonen luonnehtii.

Ohjelmassa pohditaan myös juoksijoiden kokemuksia Joensuun Kalevan kisoista, Ruotsi-maaottelusta ja SM-maastoista, yleisurheilijoiden toimintaa sosiaalisessa mediassa, urheilun ja opiskelun yhdistämistä Joensuussa, yleisurheilu-Katajan tasokasta tekemistä, pitkien juoksumatkojen katoamista kisoista sekä kestävyysjuoksun ja yleisurheilutapahtumien tilannetta Suomessa.

Podcastin loppuosuudessa puidaan ajankohtaisia plussia ja miinuksia urheilusta.

Kaikki Aitiopaikalla-ohjelman jaksot ovat kuunneltavissa verkossa osoitteessa karjalainen.fi/podcast, ja ohjelmat löytyvät myös Spotifysta. Uudet jaksot julkaistaan aina keskiviikkoisin. Nostoja ohjelmasta on kuunneltavissa Karjalainen Sykkeessä keskiviikkoisin kello 15–16.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi