play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Susirajan Punamustien faniaktiivit Ari Käpyaho ja Timo Hyttinen ovat kokeneet paljon Kiekko-Poikien matkassa

Jarmo Sieviläinen

Joensuun Kiekko-Poikien Mestis-kauden ratkaisupelit ovat käynnissä ja paikallisen faniyhdistyksen Susirajan Punamustien joukoissa eletään tunteella mukana. Aitiopaikalla-podcastissa keskustellaan fanittamisesta ja Kiekko-Poikien kaudesta Susirajan Punamustien puheenjohtajan Timo Hyttisen, 54, ja hallituksen jäsenen Ari Käpyahon, 63, kanssa.

Hyttinen ja Käpyaho selvittävät ohjelmassa fanien toimintaa monesta eri näkökulmasta ja pohtivat Kiekko-Poikien erikoista kautta, johon on kuulunut Outokummun kotipelejä ja ulkoilmaotteluja.

Hyttinen ja Käpyaho kertovat, miten eri tahot ovat suhtautuneet faneihin ja he muistelevat yhteistyötä ja kiihkeitä otatuksia muiden seurojen kannattajien ja valmentajien kanssa.

Jaksossa mietitään myös nykyistä Mestistä, JoKP:n liigaunelmia ja tulevaa Mehtimäen jäähallia.

Jakson lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Karjalaiselta äänessä ovat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

Karjalainen Sykkeeltä on kuunneltavissa myös suora radioselostus tulevana perjantaina kello 18.30 Mestiksen viidennestä puolivälieräottelusta Ketterä–JoKP.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi