play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Voimamies Mika Törrö, 44, kilpailee viikonloppuna erikoisessa kisassa Joensuun torilla – Avoimena myös rahasta ja rakkaudesta

Jarmo Sieviläinen

Joensuulainen voimamies Mika Törrö, 44, astuu viikonloppuna kotiyleisön eteen Joensuun torilla järjestettävässä kansainvälisessä Iceman-kisassa. Törrö kertoo kuulumisensa ja tavoitteensa Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa. Jaksossa ovat äänessä myös Karjalaisen toimittajat Jarmo Sieviläinen ja Petri Siitonen.

Törrön kanssa käydään läpi lauantaina kello 16 ja sunnuntaina kello 14 alkavia erikoisia talvikisoja, perjantai-iltana Laulurinteellä Lumipuiston avajaisissa odottavaa hiihtokisaa sekä voimailijan tulevaa kilpailukautta ja tulevaisuuden unelmia.

Rajun menneisyyden omaavan Törrön kanssa keskustellaan myös, millaista on ollut päihteetön elämä, mitä hän ajattelee dopingista vahvamies-lajeissa ja miten hän pystyy rahoittamaan nykyisen elämänsä.

Törrö kertoo avoimesti myös parisuhteestaan, viime kesänä tapahtuneesta hyytymisestä Suomen vahvin mies -kisoissa, harrastuksistaan ja iän vaikutuksista 205-senttisen jätin urheiluun.

Jakson lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi