play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Kiteen Pallon avainpelaaja Aku Kettunen, 26, loi analysointiohjelma ePesiksen – Pohtii myös KiPan alkukautta

Jarmo Sieviläinen

Kiteen Pallon pelaaja Aku Kettunen, 26, selvittää Aitiopaikalla-podcastissa KiPan tämän kauden meininkiä ja omaa pesäpalloarkeaan. JoMan pelaajan Jutta Myllyniemen kanssa Joensuussa asuva Kettunen käy läpi alkukauden otteita, omaa rooliaan ja Rantakentän tunnelmaa.

Kettusen kanssa pohditaan myös hänen Superpesis-uransa vaiheita ja toiveita päästä kotikaupungin Jyväskylän Itä–Länsi-tapahtumaan kesäkuun lopussa. Hän paljastaa myös suuntaavansa ensi syksynä Ruotsiin.

Ohjelmassa perataan Aku Kettusen perustamaa ePesistä ja Kettusen työtä verkkopohjaisen analysointityökalun taustalla. Kettunen kertoo, millaista tietoa pesäpallossa pystytään nykyään samaan, miten sitä hyödynnetään ja millaista analysointiohjelmaa Kettunen on yrityksineen luomassa myös muiden lajien käyttöön.

Karjalaisesta äänessä ovat toimittajat Jani Leinonen ja Jarmo Sieviläinen.

Jakson lopussa pohditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi