play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Joensuun Uimaseuran päävalmentaja Petri Hirvonen, 35, ja kärkiuimari Kalle Pyykkönen, 27, ihmettelevät uusia liikuntapaikkojen maksuja

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa pureudutaan Joensuun kaupungin päätökseen muuttaa urheiluseurojen juniorivuorot maksullisiksi liikuntapaikoilla. Uinnissa kallistuvat reippaasti myös aikuisten ratamaksut, ja Aitiopaikalla-ohjelmassa tilannetta ovat ihmettelemässä Joensuun Uimaseuran päävalmentaja Petri Hirvonen, 35, ja seuran kärkiuimareihin kuuluva Kalle Pyykkönen, 27.

Karjalaisen toimituksesta äänessä on urheilun tuottaja Jarmo Sieviläinen.

Hirvonen ja Pyykkönen selvittävät, mitä uudet lisämaksut tarkoittavat ensi vuonna JoUS:n ja uimareiden osalta.

Podcastissa mietitään myös Vesikon tilannetta ja uuden uimahallin tarvetta ja tuloa Joensuuhun. Esille nousevat uinnin laaja merkitys kaikille, uuden uimahallin katsomotilojen tarve sekä uimaseuran ja liikuntapalveluiden johdon välit.

Käsittelyssä ovat myös JoUS:n kilpauinnin asiat ja tulevat lyhyen radan SM-kisat. Pyykkönen kertoo lisäksi, millaiset olosuhteet kilpauimarilla on Joensuussa ja miksi yhdeksänkertainen miesten Suomen mestari vaihtoi Tampereelta Joensuuhun.

27-vuotias Pyykkönen on tehnyt ennätyksiään tänä vuonna ja hän pohtii, miksi monet uimarit lopettavat uransa paljon nuorempana.

Ohjelman lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi