play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Liperin Hiihtoseuran lupaava ja puhelias Veeti Pyykkö, 21, haluaa näyttää nuorten MM-laduilla

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa käsitellään tällä viikolla hiihtoa Liperin Hiihtoseuran puheliaan lupauksen Veeti Pyykön, 21, kautta. Pyykkö kilpailee ensi viikon torstaina nuorten MM-hiihdoissa Sloveniassa 20 kilometrin vapaan hiihtotavan kisassa.

Pyykön kanssa keskustelemassa ovat Karjalaisen toimittajat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Vuokatissa asuva Pyykkö käy läpi hiihtäjän arkeaan, nuorten MM-kisoja ja viime kausien vaiheitaan. Puheeksi nousee myös, miten nykyinen suksien fluorittomuus on vaikuttanut, millainen on Liperin Hiihtoseuran tilanne ja miten Pyykkö lähti rakentamaan urheilijan polkuaan lapsuuden päälajista keihäänheitosta.

Etänä opintojaan Joensuuhun tekevä Pyykkö selvittää myös, miksi on nähnyt parhaaksi vaihtoehdoksi rakentaa uraansa Vuokatissa myös lukion jälkeen.

Ennen MM-kisareissua Pyykkö aikoo kilpailla tulevana lauantaina Vantaan SM-hiihtojen 20 kilometrin perinteisen kisassa.

Jakson lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia. Samalla Pyykkö kertoo, miksi seuraa erityisesti Joensuun Mailan otteita.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi