play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Tuupovaaran keihäsveljekset Aku, 20, ja Topi Parviainen, 17, haluavat huipulle – Superlupaus Topi palaa leikkauksen jälkeen

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa keskustellaan Tuupovaaran Urheilijoiden keihäänheittäjien Topi ja Aku Parviaisen kanssa. Maailman huipulle tähtäävät nuoret lupaukset kertovat arjestaan, tulevasta kilpailukaudesta, lähtökohdistaan urheilu-uralle ja maineikkaasta keihässuvustaan.

17-vuotiaiden Euroopan mestaruuden saavuttanut Topi Parviainen selvittää ohjelmassa, miten hän on toipunut tammikuussa 2023 tehdystä olkapääleikkauksesta. Huippulupauksen on tarkoitus palata välivuoden jälkeen kisoihin heinäkuussa. Topi Parviaisen kanssa muistellaan myös EM-kultaa tuonutta huippusuoritusta ja pohditaan siirtymistä miesten keihääseen.

Joensuun yhteiskoulun lukiossa opiskeleva Topi Parviainen, 17, ja lukiosta huippupaperein valmistunut ja Joensuussa kauppatieteiden opinnot aloittava Aku Parviainen, 20, miettivät urheilun ja opiskelun yhdistämistä ja kertovat, mitä setä Aki Parviainen on luvannut heille miesten Suomen ennätyksen rikkomisesta. Parviaiset käyvät läpi myös frisbeegolfin ja muiden lajien harrastamistaan kotioloissa Tuupovaarassa.

Karjalaisesta äänessä on Jarmo Sieviläinen.

Jakson lopussa pohditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi