play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Josban uusi kapteeni Aapo Hämäläinen, 24, ja Divariin palaava Eetu Lehtiniemi, 26, kertovat alkavan kauden muutoksista

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa keskustellaan tällä viikolla Josban pelaajien Aapo Hämäläisen, 24, ja Eetu Lehtiniemen, 26, kanssa joensuulaisjoukkueen tilanteesta viikonloppuna alkavan Divari-kauden alla. Ohjelman juontaa Karjalaisen urheilun tuottaja Jarmo Sieviläinen.

Aapo Hämäläinen nimettiin tälle kaudelle Josban kapteeniksi ja hän kertoo, millainen aikoo olla uudessa roolissaan. Hämäläinen myös avaa, miksi on edustanut Josbaa koko Divari-taipaleen eli jo yhdeksän kauden ajan.

Eetu Lehtiniemi puolestaan selvittää, miten hän muutti työkuvioitaan, että pääsi palaamaan takaisin Josbaan. 11 kiloa painoa pudottanut Lehtiniemi näkee, että Josballa on kasassa urheilullisin joukkue aikoihin.

Ohjelmassa mietitään myös Josban rahkeita palata liigaan sekä seuran kotiotteluille sopivaa pelipaikkaa.

Josban Divari-kausi alkaa lauantaina kello 17 Joensuussa Motonet-areenassa Lappeenrannan SaiPaa vastaan. Sunnuntaina Josba kohtaa Motonet-areenassa kello 17 Porin Karhut.

Ohjelman lopussa pohditaan perinteiseen tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi