Keskiviikko, 26.2.2020 
Nestori
Pesäpallo

JoMa ja KiPa vääntävät, kumpi on parempi runkosarjassa

  • Karjalainen
Aleksi Rautiaisen JoMa on ollut kauden yllättäjä miesten Superpesiksessä. Paikalliskamppailuissa JoMa johtaa KiPaa voitoin 2-1. Aleksi Rautiaisen JoMa on ollut kauden yllättäjä miesten Superpesiksessä. Paikalliskamppailuissa JoMa johtaa KiPaa voitoin 2-1.

Joensuun Maila ja Kiteen Pallo kohtaavat tiistaina Superpesiskauden neljännessä paikallispelissä Mehtimäellä. Runkosarjan loppu häämöttää, ja panokset kovenevat.

Sarjaviitonen JoMa on pisteen verran KiPaa edellä. Kumpikin joukkue on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa. Kotietu pudotuspeleihin on edelleen molempien ulottuvilla - siihen voi päästä käytännössä tiistain kamppailun voittaja.

Neljäntenä oleva Pattijoki on kolme pistettä JoMaa edellä, mutta sillä on jäljellä yksi ottelu vähemmän kuin Pohjois-Karjalan ryhmillä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

JoMa kohtaa runkosarjan päätöskierroksilla ennakkoon helpompia vastustajia kuin KiPa. Kiteeläiset haastavat JoMan jälkeen sarjakakkosen Vimpelin ja viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelevan Kankaanpään.

JoMa puolestaan saa KiPan jälkeen vastaansa häntäpään Alajärven ja Jyväskylän.

-  Jos voitamme tiistaina KiPan, niin olemme heitä ylempänä, kun runkosarja päättyy, JoMan pelinjohtaja Antti Eteläpää uskoo.

 

Lisää aiheesta tiistain Karjalaisessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa