Keskiviikko, 14.11.2018 
Iiris
Jalkapallo

Jalkapallon Suomen cupin joukkuemäärä laskemassa taas reippaasti - ilmoittautumistakaraja tänään

  • Renne Ohtonen
  • Maija Yrjölä
Jipon cup-historian kohokohtia olivat keväät 2011 ja 2012, jolloin liigajoukkueet saivat kyytiä punapaidoilta. Toukokuussa 2011 Jippo upotti suomenmestari Tampere Unitedin. Jipon cup-historian kohokohtia olivat keväät 2011 ja 2012, jolloin liigajoukkueet saivat kyytiä punapaidoilta. Toukokuussa 2011 Jippo upotti suomenmestari Tampere Unitedin.

Ensi vuoden jalkapallon Suomen cupin osallistujamäärä on jäämässä reilusti pienemmäksi kuin viime vuosina. Torstai-iltapäivänä ilmoittautuneiden joukkueiden lukumäärä oli 51. Ilmoittautumisaikaa on iltaan asti.

- Takkuilleiden pankkiyhteysten vuoksi osaa ilmoittautuneista joukkueista ei listalla vielä näy, muistuttaa kilpailupäällikkö Peter Lundström.

Joka tapauksessa osallistuvien joukkueiden lukumäärä jäänee selvästi viime vuoden kilpailusta, jossa mukana oli yhteensä 91 joukkuetta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pohjois-Karjalan seurajoukkueista ilmoittautuneita ovat toistaiseksi SC Riverball, Ylämyllyn Yllätys ja AFC Keltik. Esimerkiksi Jippoa ja JoPSia listalla ei viimeisenä ilmoittautumispäivänä vielä näkynyt.

Joukkuemäärä on tippunut vuosien mittaan hurjasti. Esimerkiksi vuonna 2008 kisassa oli mukana yli 360 joukkuetta.

Kattava katsaus Suomen cupin tilanteeseen ensi viikolla Karjalaisessa.