Lauantai, 4.7.2020 
Ulla, Ulpu
Jääkiekko

Edmonton taituroi Nashvillen Rinteen vaihtopenkille

  • STT/AP
  • Lehtikuva
Edmonton Oilersin Magnus Pääjärvi ja Nashville Predatorsin Pekka Rinne Edmonton Oilersin Magnus Pääjärvi ja Nashville Predatorsin Pekka Rinne

Jääkiekon NHL-seura Edmontonin nuoret tähdet eivät kumartele kokeneempiaan. Edellisessä ottelussaan Edmonton höykytti liigan kärkijoukkue Chicagoa 9-2, ja nyt oli Nashvillen vuoro taipua.

 

Liigan maalivahtieliittiin kuuluva Nashvillen Pekka Rinne joutui kotihallissaan vaihtoon jo avauserän jälkeen päästettyään kolme maalia. Edmonton voitti lopulta 6-2 Jordan Eberlen (2+1), Taylor Hallin (0+2) ja Ryan Nugent-Hopkinsin (0+2) johdolla. Suomalaisrymistelijä Lennart Petrell ei mahtunut Edmontonin kokoonpanoon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Toronto oli Edmontoniakin tylympi vierailija höyhennettyään Tampa Bayta maalein 7-1. Tim Connolly (1+2) ja Tyler Bozak (2+1) keräsivät suurimmat kehut ja tehopisteet. Liigan pistepörssiä johtava Toronton Phil Kessel (16+14=30) merkkautti yhden syöttöpisteen.

St. Louisissa taisto oli tiukempaa, mutta voitto meni myös vierasjoukkueelle. Los Angelesin Willie Mitchell laukoi 3-2-voittomaalin vain pari minuuttia St. Louisin Vladimir Sobotkan tasoituksen jälkeen kolmannen erän lopulla.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi