Torstai, 15.11.2018 
Janika, Janita
Jalkapallo

Vaihtopelaaja Aleksi Nissinen teki Jipon tasoitusmaalin, Irakli Sirbiladze kuvauksiin

  • Petri Siitonen
  • Mikko Makkonen
Viime kaudella maaliaan Riverballin verkkoon tuulettava Aleksi Nissinen teki lauantaina Jipon tasoituksen MyPaa vastaan. Arkistokuva. Viime kaudella maaliaan Riverballin verkkoon tuulettava Aleksi Nissinen teki lauantaina Jipon tasoituksen MyPaa vastaan. Arkistokuva.

Joensuulainen sarjanousija Jippo jatkoi pirteitä esityksiään jalkapallon Kakkosessa. Perinteikäs Myllykosken Pallo joutui tyytymään 752 katsojan edessä pistejakoon tuloksella 1–1 (1–0).


Jipon valmentaja Jouni Lehtimäki nosti hattua joukkueelleen, joka nousi tasoihin vasta viimeisellä kymmenminuuttisella. Vaihtopelaaja Aleksi Nissinen käytti paikkansa ja tasoitti ottelun 82. peliminuutilla. Nuorukainen oli tullut sisään peliin vain varttia aiemmin.

– Alluun voi aina luottaa. Hän sai paikan ja pisti pallon häkkiin, Lehtimäki kehui.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tasapelipiste ei kuitenkaan ollut sitä, mitä Jippo olisi halunnut tai ansainnut.

– Alku oli meiltä nihkeä, mutta noin parinkymmenen minuutin jälkeen peli kääntyi meille. Oli meillä monta tolppaakin, Lehtimäki kertoi.

Jipolla on kahden ottelun jälkeen voitto ja tasapeli.

Joensuulaisjoukkueen kokoonpanosta puuttui maalitykki Irakli Sirbiladze. Mies sai viimeisessä harjoituspelissä Pepoa vastaan tällin polveensa. Georgialaishyökkääjä pelasi viikko sitten sarja-avauksessa tehden siinä kaksi maalia.

– Polvi oireili sen jälkeen ja Irakli huilasi alkuviikon. Hän kokeili treenata torstaina ja perjantaina, mutta ei joutui jättämään harjoitukset kesken. Edessä on magneettikuvaus, Lehtimäki paljasti.