Lauantai, 17.11.2018 
Einari, Eino
Hiihtolajit

Kuva: Kaisa Mäkäräisen ase sai hopeisen, kiiltelevän värityksen Mika Kurvisen käsissä

  • Jani Leinonen
  • Mikko Makkonen
Kaisa Mäkäräisen viimekautisia saavutuksia juhlittiin Joensuussa pari viikkoa sitten. Kaisa Mäkäräisen viimekautisia saavutuksia juhlittiin Joensuussa pari viikkoa sitten.

Uraansa jatkava joensuulainen ampumahiihtotähti Kaisa Mäkäräinen julkaisi Instagram-tilillään kuvan aseensa uudesta ulkoasusta. Aseen on maalannut liperiläinen Mika Kurvinen.

Mäkäräisen aseen väritys on hopea, minkä lisäksi siinä on päällä kimalletta. "Kiiltää kuin timantti", Mäkäräinen ihastelee päivityksessään. 

Aseen väritys tuntuu miellyttävän ainakin Mäkäräisen faneja, sillä päivitys on kerännyt parissa vuorokaudessa yli 10 000 tykkäystä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Viime kaudella Mäkäräinen voitti ampumahiihdon maailmancupin kokonaiskilpailun. Reilut pari viikkoa sitten hän kertoi jatkavansa uraansa ainakin ensi kauden ajan.

Mika Kurvinen teki Mäkäräisen kanssa yhteistyötä ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten. Nyt hän on maalannut Mäkäräisen aseen jo neljä kertaa. Kurvinen on maalannut aseen myös muun muassa Mari Laukkaselle.

Niin sanotuista julkkistöistä Mika Kurvinen ei ota lisäpaineita.

– Olen maalannut niin paljon. Teen tietenkin pohjatyöt viimeisen päälle ja varmistan, että maalaus kestää kauden aikana sään vaihtelut ja kolhut, hän totesi Karjalaisen haastattelussa tammikuussa 2017.

Jos kuva ei näy laitteellasi, klikkaa tästä.

Lisää aiheesta:

Mäkäräisen kiväärin maalannut Mika selvisi aivokasvaimesta - "Elä tätä päivää"