Tiistai, 21.5.2019 
Konsta, Kosti, Konstantin
Jalkapallo

LehPan cup-taival päättyi kunniakkaasti - "Saappaat jalassa kaaduttiin"

  • Renne Ohtonen
  • Niko Jouhkimainen
LehPa-vahti Miska Voutilainen ja pelaajat Mikko Hallikainen (8) ja Antti Ahtilinna (88) eivät mahtaneet 0–2-maalille mitään. LehPa-vahti Miska Voutilainen ja pelaajat Mikko Hallikainen (8) ja Antti Ahtilinna (88) eivät mahtaneet 0–2-maalille mitään.

Nelosessa pelaava Lehmon Pallo on pudotellut tämän kesän Regions’ cupissa sarjaporrasta korkeammalla pelaavia joukkueita yksi kerrallaan, mutta sunnuntaina se kohtasi parempansa.

Panoksena oli paikka kahdeksan parhaan joukkoon. Nimekäs Vantaan Jalkapalloseura oli Lehmon tekonurmella terävämpi ja eteni näin ollen alasarjalaisten cupin puolivälieriin. Loppulukemat olivat 1-4 (0-2).

- Saappaat jalassa kaaduttiin. Kolme Kolmosen joukkuetta pystyttiin kaatamaan, vieläpä kärkijoukkueita. Näissä peleissä oltiin hyvällä jalalla, LehPan vastuuvalmentaja Johannes Mononen sanaili.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sunnuntaina LehPan ja Jipon yhteisjoukkue haastoi kovaa vastustajaansa melko hyvin, mutta etenkin erikoistilanteet tuottivat hankaluuksia. LehPan maalin teki Oskari Koskinen toisella jaksolla.

- Nimimiehiä siellä oli, muttei se kuitenkaan mikään ylikylän joukkue ollut, viittasi hän esimerkiksi Marko Kolsiin, joka pelasi aikanaan ammattilaisena Hollannissa ja Sloveniassa.

LehPa ja Jippo aloittivat täksi kaudeksi yhteistyön, minkä myötä LehPa toimii samalla Kakkosessa pelaavan Jipon farmijoukkueena. Yhteistyö on kantanut hedelmää Regions’ cupin ohella myös sarjassa: LehPa tappelee tosissaan noususta Kolmoseen.