Keskiviikko, 24.7.2019 
Tiina, Kirsi, Krista
Jääkiekko

Kuvagalleria: Ulkojäiden kasvatit mittelivät taitojaan Kiteellä - "Oli ihan uusi maailma"

  • Roosa Sallinen
Kiteen ulkoilmatapahtuma keräsi Hutsiin päätöspelin aikaan noin 270 katsojaa. Kiteen ulkoilmatapahtuma keräsi Hutsiin päätöspelin aikaan noin 270 katsojaa.

Kiteen Hutsin urheilukeskuksen talvisella kentällä päästiin lauantaina nauttimaan Karjalan Winter Classic -otteluista. Karjalan Koplan ja Kiteen Jääsusien järjestämä turnaus antaa loistavan esimerkin siitä, kuinka kahden lähialueen urheiluseuran välinen yhteistyö voi mahdollistaa niin faneille kuin pelaajillekin harvinaisempia elämyksiä.

- Vitsinä ollaan aikaisempina vuosina puhuttu, että olisiko tällainen tapahtuma mahdollista järjestää, mutta yksin se ei ole ollut mahdollista, Jääsusien joukkueenjohtaja Petri Partanen kertoo.

- Oli ihan uusi maailma, sillä tämä oli ensimmäinen ulkoilmaotteluni. Huomattavasti erilaisempaa kuin hallissa pelaaminen. Aika ahdasta pelata, kun kaukalo on pienempi, Koplalle yhden maalin tehnyt Samu Pitkänen kuvaili.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

2. divisioonan ottelussa Kopla otti selvän voiton Lapinlahden Luistimesta lukemin 7-1.

Kiteen Jääsusien edustusjoukkue puolestaan kohtasi 3. divisioonan ottelussa Kangasniemen Palloilijat. Kotijoukkue sai riveihinsä myös yhden ketjullisen Koplan pelaajia. Ottelu alkoi tiukasti, mutta päättyi lopulta vierasjoukkueelle 4-9.

Ulkojäiden tunnelma risteili katsomossa ilosta aina tilanteiden tuomaan tuohtumiseen asti, sillä illan hämärtyessä kontaktipelaaminen lisääntyi. Katsojia päätösottelussa oli 270.

- Ulkoilmaottelut ovat yleensä mielenkiintoisia katsojille, sillä ne ovat runsasmaalisia ja niissä tapahtuu erikoistilanteita enemmän kuin hallissa, Koplan manageri Jaakko Lipponen painottaa.

KWC8
KWC6
KWC25
KWC24
KWC23
kwc19
kwc16
kwc15
kwc10
KWC9
kwc4