Keskiviikko, 17.7.2019 
Ossi, Ossian
Urheilu

Vuoden 2017 jalkapalloliigan paras pelaaja palaa Suomeen – pelipaikka nyt Interissä

  • STT
Filip Valencic palaa Suomeen pelaamaan turkulaisen Interin riveihin tulevaksi kaudeksi. Vuosina 2016–2017 hän pelasi ensin PS Kemissä ja sitten HJK:ssa. LEHTIKUVA / MIKKO STIG Filip Valencic palaa Suomeen pelaamaan turkulaisen Interin riveihin tulevaksi kaudeksi. Vuosina 2016–2017 hän pelasi ensin PS Kemissä ja sitten HJK:ssa. LEHTIKUVA / MIKKO STIG
Jalkapalloliigassa vuonna 2017 parhaaksi pelaajaksi valittu Filip Valencic palaa Suomen pääsarjaan. Slovenialaishyökkääjä Valencic tulee turkulaiseen Interiin lainalle Norjan liigan Stabäkista.

Lainasopimus on tulevan kauden mittainen, eli se kestää tämän vuoden syksyyn.

Valencic pelasi suomalaisessa liigassa ensi kerran kaudella 2016, kun hän siirtyi englantilaisesta Notts Countysta PS Kemiin. 27-vuotias Valencic teki läpimurtonsa seuraavalla kaudella vuonna 2017, kun hän ehti tehdä 17 ottelussa PS Kemille kahdeksan maalia. Valencic siirtyi kesken kauden HJK:hon, jossa hän voitti Suomen mestaruuden ja teki seitsemän maalia lisää.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Valencic teki viime kauden alussa HJK:lle viisi maalia, kunnes hänet myytiin Stabäkiin. Siellä hän sai peliaikaa vain kuudessa ottelussa.