Maanantai, 25.5.2020 
Urpo
Urheilu

Koivistoisen hattutemppu nosti Lukon ohi Pelicansin

  • STT
Eetu Koivistoisen liigauran ensimmäinen hattutemppu nosti Lukon sarjataulukossa ohi tiistai-illan vastustajan Pelicansin. Koivistoinen merkkautti Lukon 5–2-voittoon päättyneessä ottelussa tililleen kolmen maalin lisäksi vielä yhden syöttöpisteen.

– Edellisen kerran onnistuin tekemään kolme maalia Bluesin paidassa jossain A-juniorien ottelussa. Liigassa on ollut joskus lähellä, mutta tätä ennen se ei ollut onnistunut, vaatimaton Koivistoinen kuittasi.

Koivistoinen viimeisteli Lukolle maalit yksi, kolme ja neljä. Ottelun voittomaaliksi jäi miehen illan toinen osuma, jonka hän teki ylivoimalla heti toisen erän alkuun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Meiltä loppui jänne kesken, malttia ja keskittymiskykyä ei ollut nyt riittävästi. Ratkaisuhetkillä ei oltu riittävän valmiita ja vastaavasti puolustuspelissä oli liikaa ohhoh-tilanteita. Lukko on pienten marginaalien joukkue ja se ansaitsi voittonsa, Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen tiivisti.

Saksasta Liigaan palanneelle Lukon Vili Sopaselle tiistainen oli ensimmäinen kotiottelu raumalaispaidassa.

–  Hyvältä tuntui, vaikka tehot jäivätkin vielä nolliin. Nyt pitää olla kärsivällinen ja luottaa siihen, että peli antaa, mitä itse ansaitsee, Sopanen kuittasi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa