Torstai, 24.9.2020 
Alvar, Auno
Urheilu

Jokeri-valmentaja Marjamäki hämmästeli kotikaukalon 1–5-selkäsaunaa

  • STT
Jokerit koki jääkiekon KHL-tähdistöpelin jälkeen rökäletappion, kun se hävisi kaukalossaan Barys Nur-Sultanille 1–5. Jokerit näyttäytyi vaisuna, kun kazakstanilaissikermä haki jo neljännen perättäisen voittonsa Helsingistä. Lopputuloksen taustat jäivät mysteeriksi.

–  Jaa, sen kun tietäisi. Huilataan viikonloppu ja tullaan kotiyleisön eteen, Jokerien valmentaja Lauri Marjamäki hämmästeli.

Jokereilla oli kaikki eväät parempaan tulokseen ja pistesaalistukseenkin, vaikka vierasjoukkueen terävyys tuli esille maalin muodossa jo neljännellä minuutilla. Helsinkiläisten kuittaus koitti ensimmäisen erän lopussa, kun Jesse Joensuu karkasi läpiajoon ja iski 1–1-tasoituksen rannekudilla maalivahti Eddie Pasqualen taakse ajassa 19.12.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Ensimmäinen erä oli yksi kauden heikoimmistamme, vaikka ei tuloksellisesti, Marjamäki päivitteli.

–  Paljon on kysymysmerkkejä, että mistä johtui, Marjamäki kummasteli.

Katsottava peiliin

Isomaaliseksi tappioksi taisto kääntyi perin salakavalasti. Barys tehtaili päätöserän viimeisellä kuudella minuutilla peräti kolme maalia.

–  Vastustaja näytti kuinka jääkiekkoa pelataan. Jalka liikkui, kamppailuja voitetaan ja isketään vastaan, Marjamäki listasi.

Jokerit sai aikaan puolilupaavia, mutta turhan tylsiä hyökkäyksiä. Tiiviisti puolustaneen kazakstanilaisjoukkueen viimeisenä lukkona pisteiden osoitteen ratkaisi viime kaudella kolme ottelua NHL:ssä Tampa Bay Lightningissa pelannut kanadalainen maalivahti Pasquale.

–  Kaikkea mitä me touhuttiin, niin oli sellainen suoritus, että huh huh, Marjamäki ruoti.

–  Saa itse kukin, valmentaja mukaan lukien katsoa peiliin, Marjamäki jatkoi.

Jokerien tiiviiseen viikkoon sisältyy vielä kolme muuta kotipeliä, joten sillä on hyvä mahdollisuus nopeaan kasvojenpesuun. Pisteitäkin Jokerit taatusti lisäisi tililleen, sillä se kilpailee länsilohkossa TsSKA:n jälkeisistä sijoista.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi