Maanantai, 17.2.2020 
Väinö, Rita, Karita
Koripallo

Katajan vastustajalla ei panosta - "Käytämme kenraaliharjoituksena"

  • Karjalainen
  • Maija Yrjölä
Joensuun Kataja pelaa tänään kauden toiseksi viimeisen runkosarjaottelunsa Tampereella Pyrintöä vastaan. Kuvassa Juho Nenonen ja Ville Pekkola. Joensuun Kataja pelaa tänään kauden toiseksi viimeisen runkosarjaottelunsa Tampereella Pyrintöä vastaan. Kuvassa Juho Nenonen ja Ville Pekkola.

Joensuun Kataja pelaa tänään kauden toiseksi viimeisen runkosarjaottelunsa Tampereella. Joensuulaisia isännöi sarjanelonen Pyrintö, joka tietää jo, että sen kevät jatkuu puolivälierillä Kauhajoen Karhua vastaan.

- Käytämme tiistain ottelua kenraaliharjoituksena pudotuspeleihin. Vastustaja on kovin mahdollinen, joten saamme varmasti hyvää informaatiota siitä, mitä asioita pitää vielä loppuviikolla viilata kuntoon. Katajallahan on ottelussa vielä panosta, joten kova ottelu on varmasti tulossa, Pyrinnön Ville Tuominen kertoi seuransa kotisivuilla.

Kataja on vahvasti ehdolla runkosarjan voittajaksi, sillä joukkueelle riittää, että se voittaa molemmat jäljellä olevat ottelunsa. Jos Loimaan Bisons häviää torstain päätöskierroksella Korihaille, riittää Katajalle yksi voitto. Kataja kohtaa Pyrinnön jälkeen torstaina vieraissa Namika Lahden, joka on sarjassa toiseksi viimeisenä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa