Lauantai, 15.8.2020 
Jaana, Marjo, Marja
Pesäpallo

Häikäilemätön Kitee vai pelkäävä Joensuu?

  • Karjalainen
Kiteen Mika Laukkanen (kuvassa keskellä) on lyöntitilastossa selvästi edellä JoMan tykkiä Juha Niemeä. Kuva viime kesältä KiPan ja JoMan välisestä ottelusta. Kiteen Mika Laukkanen (kuvassa keskellä) on lyöntitilastossa selvästi edellä JoMan tykkiä Juha Niemeä. Kuva viime kesältä KiPan ja JoMan välisestä ottelusta.

Pesäpallon Superpesiksen ensimmäinen Pohjois-Karjalan paikallispeli ei voisi tänään torstaina kello 18 alkaa Kiteen Rantakentällä otollisemmin.

Joensuun Mailan "miljoonajoukkue" on pelannut täysin alle kykyjensä ja pelinjohtaja Antti Eteläpään mukaan pelaajilla näkyi jo Sotkamo-ottelun toisella jaksolla tietynlaista pelkotilaa. Ei enää uskallettu onnistua.

Kun joukkueen terveystilannekin on ongelmallinen - Lauri Kivinen on koko kauden poissa, Hannu Kiukkosella on nivusvamma ja pari muutakin saattaa olla illan pelistä poissa - ei JoMa lähde todellakaan suosikkina Kiteelle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Onhan tämä parasta terapiaa meille, kun edellisestä tappiopelistä on vain pari päivää, muistelee Eteläpää Sotkamon yhdessä vuoroparissa lyömää 13 juoksua.

Kukapa olisi uskonut, että kauden tässä vaiheessa KiPa on JoMan edellä sarjataulukossa ja Mika Laukkanen lyöntitilastossa selvästi edellä JoMan tykkiä Juha Niemeä.

-  Ei ole Laukkanen turhaan lyöjien aatelia, lyönyt tosi hyvin ja keksinyt uusiakin juttuja, kehuu Eteläpää.

Eteläpään mukaan KiPa on pelannut häikäilemättömästi ja koko ajan merkistä riskillä. Se on tuottanut paljon juoksuja, mutta toisaalta ulkokenttäkin on vuotanut.

-  Kiteen sisäpeli ja meidän ulkopeli, olisi muuten kova joukkue, kehaisee Eteläpää.

-  Jos KiPa pelasi Hyvinkäällä kuudessa vuorossa palottoman ajolähdön, se kertoo kaiken joukkueen nykytasosta.

Kiteen Pallon internet-sivuilla hehkutetaan jo ennakkoon Mika Laukkasen ja Juha Niemen kohtaamista. Niemi lupaa lyövänsä tänään yhden juoksun enemmän kuin Laukkanen, Laukkanen puolestaan vähintään kolme juoksua. Kumpikin luonnollisesti uskoo omiensa voittoon, Laukkanen jaksoin 1-0, Niemi puhtaasti 2-0.

Viime kaudella JoMa voitti keskinäisistä peleistä kolme, KIPa yhden.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi