Lauantai, 29.2.2020 
---
Moottoriurheilu

Vesa Hirvonen sijoittui toiseksi Ylämyllyllä

  • Karjalainen
Vesa Hirvonen kiidätti punaisen Volvonsa maaliin toisena. Vesa Hirvonen kiidätti punaisen Volvonsa maaliin toisena.
Keski-Karjalan Urheiluautoilijoita edustava Vesa Hirvonen sijoittui toiseksi lauantaina Ylämyllyllä ajetussa rallicrossin SM-osakilpailussa. Takavetoautojen SRC-luokassa ajanut Hirvonen oli alkuerien jälkeen neljäs ja hän starttasi A-finaaliin toisesta lähtörivistä.

Tasapainoisen finaaliajon aikana hän nousi pari pykälää ylöspäin ja kuittasi nimiinsä 17 SM-sarjapistettä. Kilpailun voittoon ajoi Noormarkun Urheiluautoilijoita edustava Joni-Pekka Rajala, joka voitti myös Super Car -luokan kilpailun.

-  Hyvä mieli jäi kyllä tästä päivästä ja tämä oli hieno päivä kaiken kaikkiaan. Aamulla oli vähän sellainen olo, että mitäköhän tästä tulee, mutta lopputulos oli hyvä. Tavoittelin paikkaa A-finaalista ja sen myös sain. Palkintopallisijoitus on hieno juttu, tuumi Hirvonen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hirvosen ohella pohjoiskarjalaisvärejä piti yllä Keski-Karjalan Urheiluautoilijoiden Mikko Malinen. Malinen selviytyi Super Car -luokassa B-finaalin, missä taival katkesi jo ensimmäisessä kaarteessa ulosajon myötä. Lopputuloksissa hän oli yhdeksäs.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa